Nä…är det redan sommar?!

Ja, faktiskt är det redan sommaravslutning för Spårarscouterna Dannebacken. Tiden går verkligen superfort när man har kul tillsammans!

Innan vi tog farväl för ledigheten gick vi tipspromenad med mammorna och papporna och syskon för att testa vad vi minns från året som gått. Det var mest scouterna som förväntades minnas dock ? men diskussionen var också viktig.

Vad passar bättre en härlig sommarkväll i skogsbrynet än att grilla lite tillsammans? Några slängde på några korvar i all enkelhet (och vissa ledare knuffade ner andras i farten; förlåt!!!), andra gick all-in med hamburgare, potatispaket eller majskolvar. Allt såg supergott ut!

Mätta tog scouterna sig an nästa uppgift: lösa chiffret med hälsning från ledarna, för att sen få ledtråd till var skatten fanns gömd. Trevligt med skatter som är godis, mycket lättare att smaska på än guldklimpar! ?

Ha nu ett härligt sommarlov önskar ledarna Lisa, Mattias och Bea

Roger Thurhagen

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag mentor för utmanarlaget på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält och fasta vindskydd. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är även vice ordförande i kåren samt webmaster för hemsidan och åkte som avdelningsledare på WSJ 19 i USA. Sommaren 2021 är jag med i arrangemangsteamet för Blå Hajken Äventyrarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.