Panta Mera

Hej föräldrar och Ni som gillar oss!

Nu har vi i Trollhättans scoutkår anslutit oss till Panta Mera med mål om att kunna samla aluminium-burkar och pet-flaskor för att få in pengar som kommer att användas för att köpa fler tält eller kanoter till vår scoutkår.

Panta Mera accepterar pet-flaskor och aluminumburkar (även knöliga, trasiga och OBS även utländska burkar utan rätt pantmärke). Burkar och flaskor kommer att sorteras i två olika typer av plastpåsar, där pet-flaskor och aluminiumburkar är separerade i de olika påsarna. De ska fyllas upp till en angiven nivå. Varje påse kommer då att generera 200 kr till kåren.

Jag, Maria Bäckander, som är ledare på Äventyrarna Dannebacken har tagit på mig att hålla i detta. Vi startar med att man kan komma hem till mig på Tomteliden 8, den 24/9 kl 18-19:30 för att skänka er pant.
TÄNK PÅ ATT VI ÄVEN TAR IMPORTBURKAR (utan pantsymbolen på) Fråga gärna kompisar och grannar om de kan tänka sig att skänka sin pant och/eller pantfria burkar till Trollhättans scoutkår med sikte om att kunna köpa t.ex nya tält eller kanoter.

Lycka till med insamlingen.

PS: När ni lämnar, se till att dela upp det i tre delar; pet-flaskor, svenska al-burkar och utländska varför sig.

Det går bra att höra av sig till mig via Messenger, sms eller ringa om man har frågor 🙂

Scouthälsningar Maria Bäckander

0707-881814

Comments are closed.