Panta Mera

Hej föräldrar och Ni som gillar oss!

Nu är vårt Projekt PANTAMERA i full fart igen!!

Tag gärna med burkar och PET-flaskor som ni vill skänka till avdelningsmötet!

Har du mycket eller tycker det är lättare att lämna direkt till vår Pantamera ”General” är ni välkomna att lämna direkt till Maria Bäckander på Tomteliden 8 (Egna Hem) Ring innan på 0707-881814 och bestäm tid.

Trollhättans scoutkår är anslutna till Panta Mera med mål om att kunna samla aluminium-burkar och pet-flaskor för att få in pengar som kommer att användas för att köpa in läger- och hajkutrustning så som t.ex. tält och kanoter (vilket vi lyckats med under 2020, pant bidrog till hälften av tre nya kanoter, den andra halvan via investeringsbidrag) till vår scoutkår.

Panta Mera accepterar pet-flaskor och aluminumburkar (även knöliga, trasiga och OBS även utländska burkar utan rätt pantmärke). Burkar och flaskor kommer att sorteras i två olika typer av plastpåsar, där pet-flaskor och aluminiumburkar är separerade i de olika påsarna. De ska fyllas upp till en angiven nivå. Varje påse kommer då att generera 200 kr till kåren.

Jag, Maria Bäckander, har tagit på mig att hålla i detta.
TÄNK PÅ ATT VI ÄVEN TAR IMPORTBURKAR (utan pantsymbolen på) Fråga gärna kompisar och grannar om de kan tänka sig att skänka sin pant och/eller pantfria burkar till Trollhättans scoutkår med sikte om att kunna köpa t.ex nya tält eller kanoter.

Lycka till med insamlingen.

PS: När ni lämnar, se till att dela upp det i tre delar; pet-flaskor, svenska al-burkar och utländska varför sig.

Det går bra att höra av sig till mig via Messenger, sms eller ringa om man har frågor eller vill lämna in burkar/PET ?

Scouthälsningar Maria Bäckander

0707-881814

Comments are closed.