Vägra vara vilse

Ikväll har våra spårare pratat om hur man skall göra för att inte komma vilse. Och om det ändå skulle hända, vad skall man göra då?

Sedan har dom ritat egna kartor över stugan och området kring den som dom jämfört med verkligheten.

 

Hemlis blev fest

Idag var det planerat att spårarna skulle på hemligt möte på forngården. Men på grund av sjukdom bland dom som skulle ta emot oss fick vi kasta om programmet och tänkte att vi blir först ut att fira kårens 110-årjubileum som infaller den 16/10 2020.

Klart att det blir tårta när det är kalas. Det är ett gäng kreativa och hänsynsfulla bagare vi har på avdelningen. När halva patrullen vill ha grädde på tårtan och halva inte vill ha det får man helt enkelt dela på den och göra två.

Efter ett imponerande lagarbete var tårtorna klara och det var dags att städa efter bakningen och duka upp långbord för att njuta av skapelserna.

   

GKN-loppet med pant-plockning

Ikväll gick jag och Anna GKN-loppet till förmån för scouterna. Än är det inte försent för er att göra detsamma. Anmäl er på alliansloppet.se Gå eller jogga 5 eller 8 km och då tillfaller 80kr till scouterna.

Självklart hade vi med en påse ifall vi hittade någon pant på vägen. Ni vet väl att vi även kan lämna trasiga och platta burkar i jakten på kanoten.