Dags för lunch

Efter lite aktiviteter med kottar och märkestagning (Plåstra) är det dags för lunch. Många magar kurrar men vi jobbar oss metodiskt igenom alla steg i hur man lagar på spritköket. Säkerheten först!

Efter lunchen var det dags att diska och packa ordning sina sista saker, för sen hann vi inte mycket mer innan föräldrar kom och hämtade.

Vilken härlig hajk vi fick! ?

Roger Thurhagen

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag mentor för utmanarlaget på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält och fasta vindskydd. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är även vice ordförande i kåren samt webmaster för hemsidan och åkte som avdelningsledare på WSJ 19 i USA. Sommaren 2021 är jag med i arrangemangsteamet för Blå Hajken Äventyrarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.