Jamboree planering

Nu i helgen är vi ett antal personer från kåren som är i Kristianstad för att planera nästa års nationella läger, Jamboree 2017.

image

Närmare 130 personer är på plats för att samordna alla funktioner.

image

Mycket möten, men också go fika.

image

Det är allt från hur vi ska få alla deltagare incheckad till att alla ska få mat, kunna gå på toa och ha ett roligt program.

image

Lägerområdet som ligger i Rinkeby, utanför Kristianstad och ska kunna ta emot 20.000 scouter, 2000 funktionärer är ca 3,5 km x 3,5 km stort.

image

Påväg ut till fältet.

image

Genomgång av program, platser och antal bajamaja som ska stå redo att ta emot alla deltagare i augusti 2017.

Trollhättans Scoutkår är välrepresenterade med både nuvarande och gamla medlemmar, vilket är kul.
Vi märk och syns i scoutsverige!!

Läs mer om Sveriges första nationella jamboree på jamboree.se

Roger Thurhagen

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag mentor för utmanarlaget på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält och fasta vindskydd. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är även vice ordförande i kåren samt webmaster för hemsidan och åkte som avdelningsledare på WSJ 19 i USA. Sommaren 2021 är jag med i arrangemangsteamet för Blå Hajken Äventyrarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.