Eldig wook

Idag var det dags att laga mat på öppen eld.

Ska man elda behöver man först hugga ved.

Vi började med att koka vatten så vi kan koka nudlarna.

Under tiden hackas det grönsaker så som morot, purjolök, rödlök, palsternacka och broccoli.

Allt blandas så det är redo för murikan

I med olja och sedan i med alla grönsaker som ska stekas rejält.

Tillsist läggs de kokta nudlarna i tillsammans med lite sweet chilli.

Färdigt att servera!

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar från och med hösten 2021 är jag på Upptäckarna Sjuntorp. Efter en tid som vice ordförande i kåren har jag nu övergått till att ansvara för kårens programverksamhet samt är webmaster för hemsidan. Varit med och byggt upp kårens lägermattält samt det fasta vindskyddet i Lipered. Ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare på Scouternas nationella storläger Jamboree 17. Åkte som avdelningsledare på WSJ, Worlds Scout Jamboree i USA under 28 fantastiska dagar. VAr med och skapade ett nytt nationellt arrangemang sommaren 2021 & 2022 med rollen som kommunikationsansvarig och patrulledare för Blå Hajken Vikväringarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland veckan innan midsommar för scouter i Äventyraråldern. Ledarmot i Västbodals scoutdistrikts styrelse samt med i Scouternas referensgrupp för kommunikation. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.