Dag 2 på Jamboree17

Idag var det fortsatt bygge för scouterna. Upptäckarna byggde bord och Äventyrarna byggde en portal där man går in till byn. Jag hjälpte dem.Jag hjälpte också Anna och Katarina när Scouterna fick en genomgång om hygien i patrullens lägerkök. Vi vill ju inte bli sjuka. 


Sen var det en stor invigning av lägret med 11 000 scouter.

Och jag fick åka med längst upp i flaggan! Så häftigt!

Med dans och häftig musik bland annat med Royal Prospect, som lärde våra övriga 25 nationer “Swedish fika”!

Och vår lägersång naturligt vis Lägersång Jamboree 17

Dino Powell

Dino Powell

Jag heter Dino och är Trollhättans Scoutkårs lägermaskot. Att det är ordning och reda gillar jag, så den patrullen som har bäst städat där bor jag! Ibland får jag följa med ut på äventyr med scouterna och det jag då varit med om berättar jag om här på bloggen.

Comments are closed.