Vi engagerar oss!!!

En torsdag jag sent kommer att glömma. Personalrummet i Göteborg fylldes med smartphones under lunchrasten och direktsände nyheterna om Kronan Trollhättan. Jag trodde aldrig detta skulle hända i vår stad. En stad där jag är född och uppvuxen i. Men det som inte fick hända, det hände. 

Jag är stolt att vara scout! Vi vill varandra väl, vi vill göra världen bättre. Vi tränar ständigt på samarbete och respekt för varandra. 

Lokalen på Lextorp höll under torsdagkväll öppen. 

I söndags blev jag uppringd från Sjuntorpsledarna. Tillsammans delade vi ut vårt lager facklor till den ljusmanifestation som var i söndags kväll. 

   
   
Media har också uppmärksammat vår stöttning och många hälsningar har inkommit.

Nu fortsätter vi tillsammans på avdelningarna, patrullerna att samarbeta, se människors värde, ha roligt ihop, visa kärlek m.m

/ordf Louise Sahlin

Louise Sahlin

Louise Sahlin

Scout sedan många år tillbaka, har varit ledare på Lextorp och kårordförande. Är nu ledamot av kårstyrelsen. Har bland annat planerat Upptäcksfärd Norden Norge 2010 och World Scout Jamboree 2011. Fråga mig om allt som gäller kåren, ledarskapskurser och bidrag.

Comments are closed.