Uppgifter att hjälpa till med

Hur kan vi fortsätta erbjuda våra scouter bra scoutverksamhet utan att att våra scoutledare gör allt jobb? Den frågan diskuterades under måndagen.

Ordförande träffade delar av materialgruppen samt medlemsregistrerare för att diskutera vilka uppgifter det finns i kåren som andra än våra avdelningsledare kan hjälpa till med.

Roger Thurhagen

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag mentor för utmanarlaget på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält och fasta vindskydd. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är även vice ordförande i kåren samt webmaster för hemsidan och åkte som avdelningsledare på WSJ 19 i USA. Sommaren 2021 är jag med i arrangemangsteamet för Blå Hajken Äventyrarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.