TV piraterna Dag 2 lunchen

Nu kryllar det av folk och det är aktiviteter överallt i skog och mark.

Spår, matlagning och barn som bygger. Jag har hört att någon patrull fick längre promenad än de andra, men i detta underbara väder finns inga missnöjda miner.

Det är samarbete under byggnation.

Kaos i hallen.

Det surras.

Alla hjälps åt.

Lunchen försvann i ett nafs, dock ryktas det om att barnen kokade ris, skar äpple, kassler och hade ner majs i grytan.

Nu blir det vattenpaus och sen ännu mer skoj.

/Dina

Dino Powell

Dino Powell

Jag heter Dino och är Trollhättans Scoutkårs lägermaskot. Att det är ordning och reda gillar jag, så den patrullen som har bäst städat där bor jag! Ibland får jag följa med ut på äventyr med scouterna och det jag då varit med om berättar jag om här på bloggen.

Comments are closed.