Trangiamästerkocken

Idag gästspelade jag hos utmanarna!

Dagens tema var mästerkocken på trangia köket.

Obligatoriska ingridienser var, nudlar, kyckling, vitkål, zuzzini, och majs.

Sedan var ”left over” förrådet i utmanarrummet öppet.

Det blev fyra lika men ändå olika rätter. En var kall, en var kryddig, en med härligt Brynt kål och en lite vattnig.

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag mentor för utmanarlaget på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält och fasta vindskydd. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är webmaster för hemsidan och åkte som avdelningsledare på WSJ 19 i USA. Sitter med i Distriktsstyrelsen Västbodal. Sommaren 2021 och 2022 är jag med i arrangemangsteamet för Blå Hajken Äventyrarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.