Söndagsbrunch

Idag samlades ledare och funktionärer för en lite höst kick off på Dannebacken. Det bjöds på lite gott och blandat. Ihop hade vi 530 års scouting.

Det gräddade våfflor och runt bordet fick vi höra på “Mitt bästa scoutminne” vilket var allt från läger, flott färder, pulsande i snö och scouter som klarat att simma 200 meter. Självklart fanns det bacon, prinskorv och krämig äggröra. Vi avslutade med en quiz! Tack alla som kom och var med, och tack för att ni är med och gör kåren till det den är! Håll uppe leendet så gör vi ännu en härlig termin för våra scouter! Larsing, Roger T och Anna G

Roger Thurhagen

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag mentor för utmanarlaget på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält och fasta vindskydd. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är även vice ordförande i kåren samt webmaster för hemsidan och åkte som avdelningsledare på WSJ 19 i USA. Sommaren 2021 är jag med i arrangemangsteamet för Blå Hajken Äventyrarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.