Samarbetslek och planering

Äventyrarnas möte började med en övning där samarbete krävdes för att lyckas. Två patruller på vardera fyra scouter fick tre pallar var. De skulle förflytta sig genom rummet med hjälp av pallarna och utan att nudda golvet.

   
 När de fått in rutin och klarat uppgiften så skulle de sedan göra detsamma men den som stod sist skulle samtidigt flytta sig till längst fram i ledet på pallarna. Lite svårare. Då måste man våga hålla i varandra för att inte ramla av.

 
Sedan började planeringen av en kommande hajk.

Roger Thurhagen

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag mentor för utmanarlaget på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält och fasta vindskydd. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är även vice ordförande i kåren samt webmaster för hemsidan och åkte som avdelningsledare på WSJ 19 i USA. Sommaren 2021 är jag med i arrangemangsteamet för Blå Hajken Äventyrarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.