Rovermöte med semlor

Idag hade vi det tredje rovermötet för terminen. Varje gång har vi varit hemma hos någon i gruppen och denna gången satt vi i ett vardagsrum uppvärmt av en kamin, med nybakt bröd, semlor och kakor att mumsa på.

(null)

(null)

Dels har vi ett projekt vi jobbar på, det kommer mer om det, men vi jobbar vidare på våra förberedelser utav det på var sitt håll, så mötet idag handlade om olika aktiviteter som vi som roverscouter kan delta i. Vi kom fram till att i just mars händer det mycket! Bland annat Roverforum i Värmland vill vi åka på.

Roger Thurhagen

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag mentor för utmanarlaget på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält och fasta vindskydd. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är även vice ordförande i kåren samt webmaster för hemsidan och åkte som avdelningsledare på WSJ 19 i USA. Sommaren 2021 är jag med i arrangemangsteamet för Blå Hajken Äventyrarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.