Rixhajk I Göteborg 

I helgen har jag varit på rixhajk med NSF i Göteborg, jag åkte med mitt utmanarna Na-boo från Nacka som jag lärde känna under två veckor på ransbergs herrgård där jag sommarjobbade. Vi bodde i utby i tält fredag till söndag, under lördagen var vi inne i centrala Göteborg och gjorde aktiviteter som lades upp på Instagram.   

Här var vi i Haga och åt en av  Sveriges största bullar. 

På lördag kväll så hade vi lägerbål uppe på ett berg, från berget såg vi ut över hela Göteborg. Sedan åkte jag hem på söndags eftermiddagen. 

Hugo Thurhagen

Jag har varit scout så länge jag kan minnas, först följde jag med på läger och hajker som ledarbarn. Nu är jag utmanarscout på Dannebacken. Var med som deltagare på WSJ 2019 och har nu börjat som Ung Ledare på äventyrarna när de behöver hjälp.

Comments are closed.