Lägerdag 2

Idag har jag fått följa med patrull Dino på äventyr.

Efter att vi ätit en riktig lägerfrukost med scoutgröt och smarriga mackor hissade vi flaggan vid morgonsamlingen.

Här är hela min patrull !

Sedan bar det iväg ner till stranden där vi byggde sandslott, jag fick vara med och leta snäckor så att vi kunde sätta dom på vårt fina slott.

På vår lägerplats fanns det en linbana som scouterna kunde åka på. Dom var jättesnälla och lät även mig testa, det pirrade lite i magen när jag susade fram, men det var jättekul.

Till middag var det grillat kött och goda grönsaker, fast jag är så liten fick jag vara med och hacka både tomat, gurka och sallad.

Under tiden scouterna diskade så var jag runt och kollade in ordningen i tälten, så som det ser ut här på bilden vill jag inte att det ska se ut, jag gillar ju ordning och reda så det blev patrull Pokemon Go som ska sova hos.
Dom blev jätteglada vid kvällssamlingen när dom fick reda på att dom skulle ha mig som nattgäst och att jag skulle hänga med dom i morgon.

Efter att vi fått varm choklad och smörgås fick jag följa med Äventyrarscouterna på utflykt till en gammal bunker från andra världskriget. Det var både spännande och lite läskigt, särskilt då det var stora spindlar i taket.

 

Nu är det dags att sova så att jag orkar med morgondagens olika aktiviteter.

Vi hörs! Dino

Dino Powell

Dino Powell

Jag heter Dino och är Trollhättans Scoutkårs lägermaskot. Att det är ordning och reda gillar jag, så den patrullen som har bäst städat där bor jag! Ibland får jag följa med ut på äventyr med scouterna och det jag då varit med om berättar jag om här på bloggen.

Comments are closed.