Kårläger 2018 Dag 3

In i drömtiden.

Då är allt fluffigt, till och med gröten.

Hela gänget påväg mot portalen för att gå i in genom portalen för att nå drömtiden.

Under dagen var det brouppgifter, alltså att alla som blivit så gamla att dom ska gå upp ett steg i våra avdelningar fick lära känna varandra. Här är det våra 3:e års äventyrare som blir utmanare och fick åka iväg till Hunneberg och Grästorp.

Hästgalopptävling för spårarna.

Wraps fabriken.

Ett mellan mål för att sedan göra pasta sallad och pannbröd som skulle avnjutas under kvällens grillfest under trästocksfestivalen.

Sedan var det dags för trästocksfestivalen med gillmåltid.

Hembakat pannbröd serveras i påse.

Avslutning på dagen med lägerbål!

Här är det en sketch då rymdraketen ska ut och åka.

Så här blev resultatet då varannan passagerare fått instruktioner innan att ha sotade händer.

Roger Thurhagen

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag mentor för utmanarlaget på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält och fasta vindskydd. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är även vice ordförande i kåren samt webmaster för hemsidan och åkte som avdelningsledare på WSJ 19 i USA. Sommaren 2021 är jag med i arrangemangsteamet för Blå Hajken Äventyrarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.