Inför hajken!

På dagens möte förberedde sig scouterna för att åka på hajk.
Vi vill ju äta gott och då är det bra att kunna sätta upp ett trangiakök.

image

Vi hade fågel i bur leken. Sedan gick vi igenom allt som man behöver packa i sin väska. Viktigast av allt är gosedjur och regnkläder och sovsäck och maggrejor och… Ja det är mycket som ska med. Som avslutning hade vi trangiakök staffet.

image

Alla kämpade väl och det var väldigt jämt mellan patrullerna.

image

Avslutade som vanligt med vårt rop som idag ropades av 21 scouter och 4 ledare. . Nu håller vi tummarna för fint hajkväder.

Roger Thurhagen

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag mentor för utmanarlaget på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält och fasta vindskydd. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är även vice ordförande i kåren samt webmaster för hemsidan och åkte som avdelningsledare på WSJ 19 i USA. Sommaren 2021 är jag med i arrangemangsteamet för Blå Hajken Äventyrarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.