Hoppat in som ledare.

Som medlem i styrelsen och Utmanarledare (15-18 år) är det alltid kul att komma ut och träffa våra yngre scouter, som idag när jag och en Utmanare hoppade in som extra ledare för Upptäckarna i Lipered.

Dagens tema var patrullen.

En av övningarna var att transportera en hink med vatten som hängde i rep och ha så lite spill som möjligt.

Det var upp, ner och över och under hinder.

En mycket bra övning för att få igång kommunikationen i patrullen. Samarbete över en så enkel sak som en hink med vatten skapar en stark Patrull.

Roger Thurhagen

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag mentor för utmanarlaget på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält och fasta vindskydd. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är även vice ordförande i kåren samt webmaster för hemsidan och åkte som avdelningsledare på WSJ 19 i USA. Sommaren 2021 är jag med i arrangemangsteamet för Blå Hajken Äventyrarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.