Familjeresa Borås djurpark

Datum/Tid
8 aug - lör
08:30 - 18:00

0
Plats
Klicka på platsens BLÅ text för mer info som adress och karta
(om den inte redan visas på denna sidan utan det står "Karta otillgänglig")
Slättbergshallen

Information

Välkommen på familjedag!
Trollhättans scoutkår inbjuder scouter med föräldrar och syskon till familjedag på Borås djurpark! Den 8 augusti åker vi gemensamt buss till Borås djurpark. Det är en park som grundades 1962 och som framförallt visar upp de stora afrikanska djuren samt nordiska vilda djur. Vi kommer att få se bland annat Afrikansk stäppelefant, Baringogiraff och Lodjur. Om ni vill kan ni ladda ner Borås djurparks app. Då kan ni navigera er runt i djurparken, hålla er uppdaterade på matnings – och aktivitetstider och andra spännande evenemang i djurparken. Appen heter boraszoo.

Det är barnvagns- och rullstolsvänligt men det finns en hel del backar så ta på er sköna skor och kläder efter väder! (För mer information om Borås djurpark; http://www.boraszoo.se)

Bussen avgår från Trollhättan (Slättbergshallen preliminärt)  ca 08.30 och tar oss till Borås djurpark där man med sin familj och scoutkamrater går runt och upptäcker parken. Under dagen kommer det att bjudas på korv med bröd och festis i parken. Efter en spännande dag går sedan bussen hemmåt igen till Trollhättan ca kl 16.00 (exakta tider och plats för avfärd får ni efter anmälan).
Observera att det är föräldrar eller annan medföljande vuxen som ansvarar för sina barn. Priset är 100kr/person. Barn under 1 år åker med gratis.

I detta ingår bussresa T/R Trollhättan- Borås djurpark, inträde samt en korv med bröd och Festis innan vi åker hemåt.
Betalning görs i samband med anmälan på bankgiro 5794-1312 skriv scoutens namn och hus samt antal deltagare.

Sista anmälningsdag är 12 juli, det finns ett begränsat antal platser. Anmälan görs via nedan formulär.

Vid frågor går det bra att kontakta: Jennie Hilmersson Tel: 070-923 55 18 eller på mailadress: info@trollhattansscoutkar.se

VÄLKOMNA!!

Inbjudan Familjedag som PDF

Anmälan är nu stängd.


Comments are closed.