Baddag på Jamboree 22

Idag var det stora tvagaredagen. Efter frukost och samlingen med flagghissning gick gänget iväg till busshållplatsen. Där väntade vår chartrade badbuss som sponsrats av Trollhättan Energi.

När alla var tillbaka var det falafel till lunch.

Om man har ordning i tältet och på sin köksplats blir det poäng som man kan handla allt från SPA kit till att hyra en efterrättskock i vår egna ”butik”

Inför kvällens ledarsamlingen bakades det kanelbullar.

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag mentor för utmanarlaget på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält och fasta vindskydd. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är webmaster för hemsidan och åkte som avdelningsledare på WSJ 19 i USA. Sitter med i Distriktsstyrelsen Västbodal. Sommaren 2021 och 2022 är jag med i arrangemangsteamet för Blå Hajken Äventyrarna som är en veckolång hajk i Gränslandet mellan Bohuslän, Norge och Dalsland. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed.