Äntligen på läger igen.

Nu äntligen har jag fått åka på läger igen.

Vi fick bygga upp vår matplats, där finns det plats för både att skära, laga mat på den vedeldade spisen och att diska.

Ibland får scouterna hjälp av en stark ledare.

De största scouterna byggde en portal in till vårt lägerområde här på Kragenäs

Som vanligt fick vi varm choklad och goa mackor innan det var dags att krypa ner i sovsäcken. I natt ska ska jag sova hos patrull Team Dino.  Ett mycket bra patrullnamn.

Sov gott så hörs vi i morgon.

Dino.

Dino Powell

Dino Powell

Jag heter Dino och är Trollhättans Scoutkårs lägermaskot. Att det är ordning och reda gillar jag, så den patrullen som har bäst städat där bor jag! Ibland får jag följa med ut på äventyr med scouterna och det jag då varit med om berättar jag om här på bloggen.

Comments are closed.