Gourmet hajk

Nu är äventyrarna ute i liperedsstugan på gourmet hajk.

Självklar en trerätters middag.

Delikatessrullar med ost och salami samt färskost och lax, till förrätt.

Till huvudrätt wokade grönsaker och marinerad fläskytterfilé.

Serverades med stuga datorn mos och bea.

Efterrätten bestod av marängsviss.

Scouterna bodde lite här och där, i stora stugan, patrull stugorna.

och ett gäng i vindskydd.

Efter en go natt, så smakade det bra med hotellfrukost.

Ägg, bacon, yoghurt, juice, färsk frukt, pålägg.

Och som pricken över i, våfflor.

Sedan blev det ett spår där dom skulle ut och hitta ett antal kontroller. När dom kom till kontrollen fanns det fem kuvert, då a ropade de basen som berättade vilket kuvert som var för respektive patrull.

När all kontroller var hittade, gick dom åter till stugan, där öppnades kuverten och där fanns det pusselbitar och pusslet skulle lösas.

Innan vi åkte hem blev det lunch med goa korvar.

Tack för denna hajk!

Roger Thurhagen

Roger Thurhagen

Följde med en kompis till scouterna som 11-åring, sen har det liksom aldrig "gått över". Har genom åren varit ledare på samtliga avdelningar nu är jag på Äventyrarna på Dannebacken. Har varit med och byggt upp kårens mattält. Vara med på Scouternas nationella storläger Jamboree 17 som ansvarig för bokning, in- och utcheckning av alla deltagare. Är även vice ordförande i kåren samt webmaster för hemsidan. Häftigaste scoutupplevelsen var Rover Moot i Australien.

Comments are closed